Bulut Tabanlı B2B Çözümlerle Satışın Gücü

Bulut Tabanlı B2B Çözümlerle Satışın Gücü

B2B ticaret, bundan on sene öncesiyle bile kıyasladığımızda büyük bir dönüşüm geçirdi. Eskiden daha tek yönlü stratejilerle gayet yüksek verim alınabilen B2B ticaret, bugün pek çok farklı girdi ve çıktıya sahip olmak durumunda. Hem müşterilerin yeni teknolojilerle gelen kolay satış kanallarına talepleri, hem de dijitalleşmenin getirdiği yenilikler, geleneksel yöntemlerle çok iyi işleyen işletmeleri de yeni çağın iş modellerine adapte olmak zorunda bırakıyor. Bulut tabanlı B2B ticaret çözümleri ise çoklu kanal satış stratejisine geçişteki en pratik ve kârlı araçlar.

 

Dijitalleşme yolunda bugüne kadar karşınıza pek çok araç çıkmış olması muhtemel, ancak iş gücündeki kimsenin tek bir cihaza ya da merkezi bir yapıya bağlı olmak zorunda kalmadıkları bulut tabanlı sistemler, satış süreci yönetiminin baştan sona cihazlardan bağımsız, bulut üzerinde gerçekleştirilebilmesini sağlıyor. Repzone Uçtan Uca Saha Satış Platformu da, tamamen bulut tabanlı çalışan bir sistem olması sayesinde, klasik araçlara göre daha pürüzsüz ve pratik bir satış yönetim süreci sunuyor. 
 

Bulut Tabanlı Satış Platformunun Avantajları Nelerdir?

Saha satış operasyonlarını baştan uca, tüm adımlarıyla yönetmeyi sağlayan saha satış platformları, asıl potansiyellerine bulut tabanlı teknolojilerle buluştuklarında kavuşuyorlar. Maliyet, güvenlik ve esneklik alanlarında geleneksel platformlara göre büyük avantajlar sunan bulut tabanlı saha satış platformlarının öne çıkan özellikleri şöyle:
 

Her Yerden Çalışabilme

Saha satış operasyonları her zaman mekandan bağımsız işleyen operasyonlardı ancak pandemi sonrası, tek bir cihaza ve mekana bağlı kalmama durumu daha da derinleşti. Bulut tabanlı sistemlerin en büyük avantajı da tüm uyumlu cihazlardan sisteme giriş yapmaya ve her an güncel bir akış yakalamaya imkan sağlamaları. Sisteme her yerden erişim sağlayabilmek, saha ekiplerine her an güncel veri akışı sağlamamasının yanı sıra müşteri memnuniyetini artıracak özellikleri de beraberinde getiriyor. Sisteme kayıtlı tüm sunumlar, promosyonlar, katalogların her an erişilebilir olması, saha müşterilerine daha tutarlı teklifler götürebilmeyi sağlıyor.

 

Veri Kaybı Riskine Son

Satış ekibindeki tüm çalışanların ayrı cihazlar üzerinde çalışmaları, belirli bir cihazın herhangi bir sorunla karşılaşması durumunda ortaya büyük veri kaybı sorunları çıkarabiliyordu. Dışarıdan gelen güvenlik tehditleri de, kullanılan tüm cihazlar için hâlâ geçerli bir sorun. Bulut tabanlı sistemler, cihazlardan bağımsız çalışmaları sayesinde hiçbir güvenlik açığı bulundurmazlar; böylece en küçük veriyi bile asla kaybetmeden iş akışınızı sorunsuz bir şekilde sürdürebilirsiniz.

 

Tutarlı Raporlama

Cihazdan ve mekandan bağımsız çalışma prensipleri sayesinde, bulut tabanlı B2B saha satış çözümleri, tüm ekip üyelerinin ve müşterilerin en güncel verileri sisteme girebilmelerini sağlar. Bulut üzerinde depolanan tüm bu eksiksiz veri de günün sonunda hatasız şekilde analiz edilir ve raporlanır. Böylece hem ekip üyeleri hakkında en doğru stratejileri belirleyebilir, hem de müşteri ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilirsiniz.

 

Repzone ile Çok Daha Fazlasına Tek Bir Platform ile Ulaşın!

Repzone Bulut Tabanlı Uçtan Uca Saha Satış Platformu, satış sürecinin her adımını ve daha fazlasını tek bir platform üzerinden yönetebilmenizi sağlar. Takım liderlerinin, satış temsilcilerinin ve müşterilerin erişimine açık olan Repzone, bütünleşik bir satış deneyimine en hızlı yoldan ulaşmanızı sağlar. Repzone ile yapabileceklerinizin tümünü görmek için web sitemizi inceleyebilir ya da bir demo talep edebilirsiniz.


 

Yeniliklerden Haberdar Ol!